/storage/image-1_224837/Konnwei-kw870-6v-12v-auto-motociclete-baterie-tester.jpeg 0
/storage/image-2_224837/Konnwei-kw870-6v-12v-auto-motociclete-baterie-tester.jpeg 1
/storage/image-3_224837/Konnwei-kw870-6v-12v-auto-motociclete-baterie-tester.jpeg 2
/storage/image-4_224837/Konnwei-kw870-6v-12v-auto-motociclete-baterie-tester.jpeg 3
/storage/image-5_224837/Konnwei-kw870-6v-12v-auto-motociclete-baterie-tester.jpeg 4
/storage/image-6_224837/Konnwei-kw870-6v-12v-auto-motociclete-baterie-tester.jpeg 5

KONNWEI KW870 6V 12V Auto Motociclete Baterie Tester OBD2 Instrument de Diagnosticare Scanner 2 in1 Pornire Încărcare Instrumente de Testare pentru Masina

5 Recenzii
573.84lei 321.34lei
Adaugă în coș
  • SKU: w224837
Adaugă la lista de Dorințe

Automobile, Piese De Schimb & Accesorii

Tag-uri: motocicleta baterie tester, instrument de diagnosticare scanner, încărcător de baterie tester, baterie auto tester, Baterie Auto Test, încărcător de baterie și de tester, capacitate baterie tester, tester baterie 12v, instrumente de inspecție, Vehicul Baterie Tester

KONNWEI KW870 Baterie de Masina Tester PLUS Auto OBD II Instrument de Diagnosticare 2 in 1

KW870 nu este numai potrivit pentru toate compatibile cu OBDII 6V / 12V vehiculelor pe benzină și motorină, identifică motivul pentru verificarea motorului, și poate chiar să efectueze reparații fără a notifica dealer.Adăugat, de asemenea, pentru a testa toate auto start baterii plumb-acid, inclusiv obișnuit baterii plumb-acid, AGM plat bateriile AGM spirală baterii și baterie gel funcții.Un produs are mai multe utilizări, care vă poate ajuta să economisiți timpul și costurile de întreținere.

KONNWEI KW870 Suport Full obd2 Funcții

KW870 funcționează pe toate 12V benzina si motorina auto, care sunt compatibile cu OBDII, Se poate identifica cauza de CHECK ENGINE si poate repara fara sa mergi la dealer.De asemenea, vă ajută în trecând cu ușurință anual testele de emisii și SOMG CHECK, Acesta acoperă complet OBD II/EOBD funcțiile de diagnosticare pentru sistemul motor.Testare a senzorului de O2, EVAP sisteme de testare, și de bord de monitorizare test vă oferă control deplin de vehicule dumneavoastră stare de funcționare, în timp ce un grafic și numeric live flux de date de afișare va ajuta să vă pentru a afla senzorul defect lectură.

KONNWEI KW870 Suport Auto Motociclete Baterie Tester

KW870 Test de Baterie puteți testa toate auto pornire baterie plumb acid, inclusiv obișnuit de baterie plumb-acid, AGM plate placă de acumulator, AGM spirală baterie și baterie Gel,etc pe masina si motocicleta& Truck&masina de tuns Gazon&Vapor etc. Acesta adoptă de stat-of -the-art conductanța tehnologie de testare din lume cu ușurință,rapid și precis de a măsura efectiv de pornire la rece amperi capacitatea vehiculului de pornire baterie, stare a bateriei în sine, și de comun defect de sistemul de pornire a autovehiculului și sistemul de încărcare, care vă poate ajuta personalul de întreținere pentru a găsi problema rapid și precis, astfel, pentru a realiza rapid vehicul de reparații.Suport multi-limbi, clientul poate selecta diferite limbi care includ engleză, franceză, germană,olandeză,spaniolă,rusă,portugheză, italiană,poloneză.

KONNWEI KW870 OBD2 Funcție și Caracteristici :

1. Funcționează pe TOATE OBD II Activat vehicule, atât pe Benzină cât și Diesel masini - interne și importate.

2. Caracteristici unic patentat Un singur Clic de Pregătire Cheie pentru rapid Stat Emisiilor de pregătire a verifica și de a conduce ciclu de verificare.

3. Luminoase de culoare codificate LED-uri indicatori și-a construit în difuzor oferi atât vizual și sonor pentru disponibilitatea de verificare

4. Preia generică (P0, P2, P3 și U0), producătorul specifice (P1, P3 și U1) coduri și coduri în curs

5. Cu ușurință determină cauza de Check Engine Light(MIL)

6. Se stinge Check Engine Light (MIL), sterge codurile și resetează monitoare

7. Îmbunătățită OBD2 Modul 6 La Bord de Monitorizare a Rezultatelor Testelor Specifice pentru Sistemele Monitorizate.

8. Opinii stop cadru dataThe KONNWEI KW870 OBD2 / EOBD / POATE Auto-Diagnosticare Scanner suporta toate cele 10 moduri de testare OBDII pe toate vehiculele conforme OBDII pentru un diagnostic complet.Cu unic patentat Unul-faceți Clic pe I/M Disponibilitatea Cheie, ecran color TFT și-a construit în difuzor, în Timp Real Tensiunea Bateriei Monitorizare, KONNWEI KW870 este cu adevărat final în putere și accesibilitate, care permite utilizatorilor să-și facă treaba mai repede.În plus, mii de depanare cod sfaturi(de către presă ?butonul) ajuta tehnicienii și acasă utilizatorii DIY pentru a diagnostica cu precizie chiar și cele mai dificile probleme.Cu cel mai nou prietenos interfață de diagnosticare, KW870 va fi cel mai util instrument de diagnosticare auto pentru fiecare familie și profesională tehnician mecanic!KW870 este cel mai bun motor de cititor de cod de mai bine decât MAXISCAN AL519 cu design unic și cea mai mare compatibilitate!

9. Afișează monitor și I/M disponibilitatea de stare (emisii)

10. Citește live PCM Datastream

11. Afișează live testare a senzorului de O2 de date

12. Sistemul EVAP date de testare

13. Senzor Live de date în modul text și în mod grafic (1996 și mai noi vehicule)

14. Citește, magazine și playback live senzor de date

15. Depanatorul cod ghid de sfaturi de tehnicieni de la cauza rădăcină a unei probleme de cod mai repede, economisind diagnostic și timpul de reparație

16. Tensiunea bateriei în timp real de monitorizare,mai bine decât alte scump produs de la alții brand.

17. Built-in cod de eroare bibliotecă de căutare și afișare definiție.

16. Preia informații vehiculului (VIN, CIN și CVN)

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: KONNWEI
  • Certificare: ce, FCC, RoHS

Produs excelent si a ajuns mai devreme

POST DE: Anonymous2022-08-03

Acesta arată. Am luat pentru diagnosticare utilizate baterii. Pentru control utilizate de un alt dispozitiv. Numerele varia ușor (tensiune de scurgere de la început și rezistența internă), dar în ambele cazuri există un model. Dacă folosești un dispozitiv, este destul de clar ce bateria este încă în viață, și ceea ce-nu. Deși testul de încărcare nu va înlocui. Codurile de eroare citite. Există o gamă de limbi. Versiunea de software-ul în aparat după cumpărare-cele mai noi la acest moment, nu există actualizări. În general, potrivit pentru rapid inițială de diagnosticare.

POST DE: Anonymous2022-12-07

oK

POST DE: Anonymous2022-10-17

La timp și în stare bună, puteți vedea aveți mai multe opțiuni, va trebui să dovedească totul.

POST DE: Anonymous2022-12-16

Nu de mult de livrare nu a reușit. Aparatul a venit în stare bună și cel mai important în stare de funcționare. Recomanda. Dar, dispozitivul se aprinde numai atunci când este conectat la masina sau prin USB la un calculator, pentru un motiv oarecare acest aspect nu este specificat.

POST DE: Anonymous2022-09-14

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată .

Rating:

Produse conexe