/storage/image-1_177626/Camera-de-zi-culoare-solidă-elastic-fotoliu-confortabil.jpeg 0
/storage/image-2_177626/Camera-de-zi-culoare-solidă-elastic-fotoliu-confortabil.jpeg 1
/storage/image-3_177626/Camera-de-zi-culoare-solidă-elastic-fotoliu-confortabil.jpeg 2
/storage/image-4_177626/Camera-de-zi-culoare-solidă-elastic-fotoliu-confortabil.jpeg 3
/storage/image-5_177626/Camera-de-zi-culoare-solidă-elastic-fotoliu-confortabil.jpeg 4
/storage/image-6_177626/Camera-de-zi-culoare-solidă-elastic-fotoliu-confortabil.jpeg 5

Camera De Zi Culoare Solidă Elastic Fotoliu Confortabil, Rezistent La Apa Reglabil Canapea Acoperire Ridicata Decor Acasă 1/2/3/4 Locuri

0 Recenzii
346.23lei 173.12lei
Adaugă în coș
  • SKU: w177626
Adaugă la lista de Dorințe

Home & Garden

Tag-uri: Materialul, acoperă canapea de catifea, capac pentru canapea, canapea acoperi, scaun fotoliu coperta spandex

Salut!prieten

bine ati venit la magazinul nostru!

Material: poliester si elastan tesatura.Toate-rotund, fara colturi, nu este ușor să rid, partea de jos are elastic si curea de închidere, dubla armare, nu este ușor pentru a schimba

Achiziționarea Note:

Vă rugăm să citiți cu atenție

1. Produsul este doar o canapea de acoperire, cu excepția fețe de pernă. ( Față de pernă trebuie să contactați-ne pentru a cumpara ) ( fix Gratuit burete )

2. Avem un total de 4 dimensiuni pentru a alege de la, vă rugăm să verificați dacă canapea este mărimea potrivită,dacă nu știți cum de a alege marimea potrivita, nu se poate măsura în funcție de "Mărimea Graficul de Măsurare" de mai jos sau spune-ne canapea dimensiune, ne va ajuta.

3. De exemplu: dacă lungimea de O Parte-O este de 210 cm și B-B este de 120cm,

aveți nevoie pentru a alege 1 bucata Partea a-195-230cm (Trei Locuri)si 1 bucata Partea B-B 90-140 cm( Una Locuri)

Vă rugăm măsura dimensiunea de canapea cu atenție.

Ține cont de cotiere prea.Dacă nu luați în brațe în considerare, canapea capacul nu s-ar potrivi pe canapea Sfaturi: ai nevoie pentru a cumpara 2 bucati acoperă, în total, pentru un finalizată în formă de L, canapea, canapea trebuie să fie de tip L sau Colț combinat cu 2 parti separat .

Funcția de rezistent la apa: vă Rugăm să rețineți că noi oferim frunze de lotus rezistent la apa cu efect de cantitate mică de lichid, dar nu sunt eficiente pentru cantitate mare de lichid.

În scopul de a menține eficient de respingere a apei, noi nu recomandăm mai multe spălări.

4. Pachetul include: Canapea Acopere* 1 buc .L-în formă de canapea necesită achiziționarea de 2 bucati .

-- --- -Vă rugăm să consultați imaginea de mai jos--- ---

măsurare: se Măsoară lungimea de la partea a-a și B-B-a lungul linia roșie, și apoi selectați opțiunea corectă.De exemplu: dacă lungimea de O parte-O este de 210 cm și lungimea de partea B-B este de 120cm, aveți nevoie pentru a alege 1 bucată de L(AA 185-230CM) (trei locuri) si 1 bucata de S(AA 90-140 CM) (Un loc)

Despre dimensiune produs:

S(AA 90-140 CM),se refera la 1 bucata capac obișnuit, care este disponibilă pentru lungimea între 90 și 140 cm;≈(36 și 56inch)

M(AA 140-180CM),se refera la 1 bucata capac obișnuit, care este disponibilă pentru lungimea cuprinsă între 140 și 180 cm;≈(56 și 71inch)

L(AA 185-230CM),se refera la 1 bucata capac obișnuit, care este disponibilă pentru lungimea între 190 și 230cm;≈(73 și 91inch)

XL(AA 230-300CM),se refera la 1 bucata capac obișnuit, care este disponibilă pentru lungimea între 235 și 300cm;≈(91 și 120inch)

Despre instalare:

culoare:

DESPRE SERVICE

Sprijin en-gros.În cazul în care cantitatea este mare, puteți să contactați serviciul clienți pentru a alege un mai favorabile metoda de transport pentru tine,și puteți obține prețuri mai avantajoase în intervalul admisibil.

Suport Picătură De Transport Maritim.Am putea trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Dacă protecția în timp a comenzii este pe cale să se încheie, vă rugăm să ne contactați, vă putem ajuta să prelungi durata de protecție.Prin urmare, banii nu vor fi depuse în contul meu.

Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă nu sunteți mulțumit cu elementul atunci când a primit, va vom oferi o soluție satisfăcătoare înainte de a-ți părăsi orice feedback-ul sau de litigiu, Multumesc pentru intelegere!

Faceți clic pe Urmeze în magazin.Magazin activități nu vor fi pierdute.Deveni un adept al magazin pentru a obține o mulțime de cupoane și diverse promoții.Cumpăra produse și șansa de a obține cadouri de la magazin!

DESPRE TRANSPORT

Pachetul dvs. va fi, de obicei, trimise în termen de 24 de ore, și Am promisiunea coletul va fi trimis în termen de 5 zile lucrătoare.

Dacă un număr mare de comenzi sunt generate în timpul platformă activității, întârzieri suplimentare poate avea ca rezultat.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul clienți într-un timp util.

Exacte adresa.Am doar nava a confirmat pentru adresa, Pls verifica adresa dvs. trebuie să se potrivească cu adresa destinatarului.

Verificați metoda de logistică la momentul achiziției.Atunci când achiziționează un produs, vă rugăm să selectați corespunzătoare logistica metoda în funcție de nevoile dumneavoastră.

Verificați ambalajul.Vom siguranță, alege produsele pe care le achizitionati.Atunci când primiți pachetul, verifica pentru daune.

După confirmarea pachetului, semnati de primire.Dacă pachetul este deteriorat, vă rugăm să-l respingă și logistica compania va suporta toate pierderile.

  • Funcția De Tip: Toate
  • Procesul Tehnica: Altele
  • Material: Poliester
  • Aplicabile Spațiu: Camera De Zi, HOTEL, Dormitor, Studiu, comerciale loc
  • Origine: China Continentală
  • Dacă pentru a personaliza: consultanta servicii pentru clienți
  • Categorie produs: canapea acoperi
  • rezistent la apa: Da
  • Sezon: Toamna și Iarna
  • Aplicabile Canapea: În formă de L, Accent Scaun, LOVESEAT, canapea
  • Potrivit pentru canapea: mai multe tipuri
  • Producție: Combinație Kit
  • Anti-Alunecare: Da
  • Stil: Solid
  • Fabirc Stil: Simplu
  • CN: Guangdong

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată .

Rating:

Produse conexe