/storage/image-1_200235/Exterior-durabil-duș-cutie-de-kit-exterior-rv-modificat.jpeg 0
/storage/image-2_200235/Exterior-durabil-duș-cutie-de-kit-exterior-rv-modificat.jpeg 1
/storage/image-3_200235/Exterior-durabil-duș-cutie-de-kit-exterior-rv-modificat.jpeg 2
/storage/image-4_200235/Exterior-durabil-duș-cutie-de-kit-exterior-rv-modificat.jpeg 3
/storage/image-5_200235/Exterior-durabil-duș-cutie-de-kit-exterior-rv-modificat.jpeg 4
/storage/image-6_200235/Exterior-durabil-duș-cutie-de-kit-exterior-rv-modificat.jpeg 5

Exterior durabil Duș Cutie de Kit Exterior RV Modificat Accesorii de 1,5 m de Externe Cap de Duș Pentru RULOTA Caravana Bo-la Camper

0 Recenzii
201.95lei 82.80lei
Adaugă în coș
  • SKU: w200235
Adaugă la lista de Dorințe

RV Piese & Accesorii

Tag-uri: corpul placa de surfing accesorii, camper campion, accesorii rulota 4 diesel, accesorii van universal, turnător barca de pescuit, rulota de camping lampa, tropic accesorii pentru casa, sistem de duș, suzuki camper van, nedefinit pantaloni

Puncte:

1、Non-îngălbenirea Material: Vom adopta material de înaltă calitate pentru a face acest Exterior cabină de Duș și Supapă materialul este durabil și robust, chiar dacă este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, acesta nu va fi galben.Și îl puteți folosi cu încredere.

2、Externe Cap de Duș: C-tip de produs este de 1,5 metri lungime furtun metalic, și se poate întâlni în utilizarea de zi cu zi.Cu manopera amenzii și vă puteți conecta în supapa de repede.

3、Apă Ajustare Volum: dimensiunea de apă de intrare și de ieșire poate fi reglată.Și este ușor de a instala și de a folosi.Gaura dimensiune este de aproximativ 95x108mm/3.74x4.25în și dimensiunea supapei este de aproximativ 115x142x100mm/4.52x5.59x3.93in.

4、Gamă Largă de Utilizări: Nostru Exterior cabină de Duș Setul este foarte potrivit pentru RULOTA, Camper, Camionetă, Remorcă de Călătorie, Motorhome și Bo-at, etc. Cu puternic caracter practic, permițându-vă să se bucure de duș în timpul călătoriei fără reținere.

5、de Asigurare a Calității: garanție globală și de mare după-vânzare de servicii.Dacă găsiți orice probleme, cum ar fi defecte sau piesele deteriorate înainte sau după utilizare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Descriere:

Există 3 opțiuni pentru tine de a alege de la, și toate dintre ele sunt realizate din materiale de înaltă calitate, care este durabil și robust.Puteți să-l utilizați pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristici:

1. Exterior cabină de Duș Kit adoptă non-îngălbenirea material, chiar dacă este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, și nu va fi galben.

2. Acest RV Modificarea Accesoriu este ușor de instalat și simplu de utilizat.

3. Acest RV Baie Robinet poate fi conectat la supapa de ușor și rapid.

Caietul de sarcini:

O: Cabină De Duș

B: Cabină De Duș

C: Duș

Cabină De Duș:

Gaura Dimensiune: 95x108mm/3.74x4.25în

Aspectul Dimensiune: 115x142x100mm/4.52x5.59x3.93in

Greutate: 0.4 kg

Lista De Pachete:

1*cabină de duș kit

sau

1*duș

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

1. Despre Feedback-Ul:

1.1, vă Rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

1.2 Feedback-ul este foarte important pentru NOI, Așa că vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și să ofere cele mai bune servicii pentru clienți.

1.3 este imposibil să o rezolve, dacă nu vom(nu) știu despre ele!

2. Care sunt metodele disponibile pentru plata?

2.1 acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2.2 Notă: Altele despre plata PRIN intermediul acestui link: https://service.www.beconinstal.ro/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

2.4 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. 3. Era Cam De Transport Maritim:

3.1 TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO),Comenzi procesate în timp util după verificarea plății.

3.2 singura navă a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

3.3 imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

3.4 SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

3.5 Dacă nu ați primit coletul tău în perioada?vă rugăm să ne contactați (imediat).Vom urmări cu compania de transport maritim, cât mai curând posibil și de a răspunde.

3.6 Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

3.7 Vânzător nu sunt responsabil de taxe de import, cumpărătorul este responsabil pentru asta.Orice litigiu cauzat de acesta este nerezonabil.

3.8 BR cumpărător, vă rugăm să furnizați CPF sau CNPJ, va fi mai bine pentru tine pentru a obține cât mai curând posibil.multumesc

3.9 în Conformitate cu cele mai noi politici din Columbia : Toate coletele trimise la Columbia pentru vămuire vor fi impozitate începând cu 11 octombrie, tariful prag este schimbat de la $200 la $0 .Deci, vă rog, amintiți-vă pentru a plăti taxa în momentul în care coletul ajunge la vamă.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată .

Rating:

Produse conexe